×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moederfiguur

Door Marc van der Linden

Het NOS Journaal kwam na de trouwerij van prins Harry en Meghan Markle met allerlei conclusies over hoe de Britse monarchie 'onder leiding' van Meghan zou veranderen. Natuurlijk: het is verfrissend om niet weer een lelieblank meisje aan de arm van haar prins de kerk uit te zien lopen. Maar dat Meghan van gemengde afkomst is, deed mij niets speciaals. Wel dat hij veel zenuwachtiger was dan zij. Harry zat omringd door allerlei mensen die hij zijn leven lang al kent en weet de media als geen…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Uitnodiging voor alle Royalty-fans!

Uitnodiging voor alle Royalty-fans!

Uitnodiging voor alle Royalty-lezers: Pauw's Oranje Quiz!


Graag nodigt BNNVARA alle Royalty-lezers en -fans uit om aankomende woensdag aanwezig te zijn bij de de speciale Pauw uitzending met Pauw's Oranje Quiz! Deze uitzending wordt op woensdag vast opgenomen en op Koningsdag uitgezonden. Tijdens de uitzending zijn er verschillende schrijvers, politici, acteurs etc aanwezig die tegen elkaar de quiz spelen.

Er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar. Het wordt een oerhollandse gezellige middag met gratis bier en bitterballen.

Locatie: Westergasterrein
Datum: 31 januari 
Tijd aanwezig: 16:15 uur 
Prijs: € 0,- (Normaal 10 euro)
Minimumleeftijd: 16 jaar

Geïnteresseerden kunnen gratis tickets bestellen via:https://tvtickets.nl/producties/pauws-oranje-quiz/

Op = op!

23 april 2018 - 17:53 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties