×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Uitnodiging voor alle Royalty-fans!

Uitnodiging voor alle Royalty-fans!

Uitnodiging voor alle Royalty-lezers: Pauw's Oranje Quiz!


Graag nodigt BNNVARA alle Royalty-lezers en -fans uit om aankomende woensdag aanwezig te zijn bij de de speciale Pauw uitzending met Pauw's Oranje Quiz! Deze uitzending wordt op woensdag vast opgenomen en op Koningsdag uitgezonden. Tijdens de uitzending zijn er verschillende schrijvers, politici, acteurs etc aanwezig die tegen elkaar de quiz spelen.

Er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar. Het wordt een oerhollandse gezellige middag met gratis bier en bitterballen.

Locatie: Westergasterrein
Datum: 31 januari 
Tijd aanwezig: 16:15 uur 
Prijs: € 0,- (Normaal 10 euro)
Minimumleeftijd: 16 jaar

Geïnteresseerden kunnen gratis tickets bestellen via:https://tvtickets.nl/producties/pauws-oranje-quiz/

Op = op!

23 april 2018 - 17:53 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties