×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jaloers en verbijsterd

Door Marc van der Linden

Ik was met vakantie, dus ik had de berichten erover gemist. Maar toen ik afgelopen weekend het NPO Radio2-programma Wout2day van 11 april terugluisterde, viel mijn mond open van verbazing. Dj Wouter van der Goes verzorgde een rechtstreekse uitzending op NPO Radio2 vanuit Paleis Noordeinde. In zijn twee uur durende show Wout2Day nam hij de luisteraars mee in de bijzondere wereld van het Haagse paleis.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Avondje musical voor koningin Máxima

Avondje musical voor koningin Máxima

Koningin Máxima geniet maandag van een avondje musical. Ze is in Amsterdam bij de première van The Color Purple.


De musical vertelt de levensverhalen van drie zwarte vrouwen in het zuiden van Amerika in de jaren dertig. De slavernij is afgeschaft, maar de gevolgen daarvan zijn nog voelbaar.

De hoofdrol in de Nederlandse versie van de hitmusical is voor het jonge talent Naomi van der Linden. Ook onder anderen Ana Milva Gomes, Kenneth Herdigein en Edwin Jonker hebben een rol. De regie is in handen van Koen van Dijk.

The Color Purple is tot en met 14 mei te zien. De musical wordt opgevoerd in een pop-uptheater op het NDSM-terrein.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
16 april 2018 - 23:25 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties