×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moederfiguur

Door Marc van der Linden

Het NOS Journaal kwam na de trouwerij van prins Harry en Meghan Markle met allerlei conclusies over hoe de Britse monarchie 'onder leiding' van Meghan zou veranderen. Natuurlijk: het is verfrissend om niet weer een lelieblank meisje aan de arm van haar prins de kerk uit te zien lopen. Maar dat Meghan van gemengde afkomst is, deed mij niets speciaals. Wel dat hij veel zenuwachtiger was dan zij. Harry zat omringd door allerlei mensen die hij zijn leven lang al kent en weet de media als geen…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koning verwelkomt Jordaans koningspaar

Koning verwelkomt Jordaans koningspaar

Koning Willem-Alexander heeft gistermorgen de Jordaanse koning Abdullah II en zijn vrouw koningin Rania aan het begin van hun tweedaagse officiële bezoek aan Nederland verwelkomd op paleis Noordeinde.


Na een korte begroeting nam hij zijn gasten mee naar het achterplein voor een korte ceremonie, waarbij de volksliederen werden gespeeld en de koningen de erewacht inspecteerden.

De plechtigheid nam nog geen vijf minuten in beslag. Het gezelschap ging daarna weer naar binnen waar Willem-Alexander het Jordaanse vorstenpaar een lunch aanbood. Later op de middag gaat koningin Máxima met koningin Rania naar het Haags Gemeentemuseum, terwijl koning Abdullah zich voorbereid op een toespraak die hij in Theater Diligentia houdt.

Koning Abdullah was in 2006 al eens op staatsbezoek bij koningin Beatrix. Die ontmoet hij in elk geval dinsdagavond weer bij het diner.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
21 maart 2018 - 09:59 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties