×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Met cadeautjes naar huis

Door Marc van der Linden

Drie staatsbezoeken in één week, dat was al raar toen het bekend werd. Elk land zou ons koningspaar anderhalve dag op bezoek krijgen. Maar toen koningin Máxima afzegde na de onverwachtse dood van haar zusje en koning Willem-Alexander alleen naar Letland, Estland en Litouwen moest, werd het helemaal anders dan anders.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Beatrix plant koningslinde in Griftpark

Beatrix plant koningslinde in Griftpark

Prinses Beatrix heeft vanmorgen op Nationale Boomfeestdag een koningslinde geplant in het Griftpark in Utrecht. De boom is een geschenk van In Vrijheid Verbonden, een netwerk van religies en levensbeschouwingen in Nederland.


Prinses Beatrix plantte de boom in het bijzijn van leerlingen van de omliggende basisscholen en vertegenwoordigers van de verschillende religies.

De prinses kreeg de boom op een symposium dat ze in januari bezocht. Die bijeenkomst had als thema ‘een zorgzame samenleving’. Beatrix kreeg de koningslinde als symbool van duurzaamheid.

Haar zus prinses Irene is vandaag in de Groningse gemeente Oldambt. Irene plant met vierhonderd kinderen meer dan duizend bomen in dorpsbos De Hoogte.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
14 maart 2018 - 12:40 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties