×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kreeg Nederland glamour door Máxima?

Door Marc van der Linden

Iedereen in Nederland zal zeggen dat het Nederlandse hof door Máxima glamour heeft gekregen. Het is zeker zo dat de echtgenote van koning Willem-Alexander iets heeft toegevoegd aan het koningshuis vanaf het moment dat in maart 2001 de verloving werd aangekondigd. Toen heeft ze zich volledig aan Nederland overgegeven en inmiddels is Máxima ons beste visitekaartje.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koning ontvangt Stientje van Veldhoven

Koning ontvangt Stientje van Veldhoven

Staatssecretaris Stientje van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat ging maandag langs bij koning Willem-Alexander op Paleis Noordeinde in Den Haag.


Het bezoek past in een reeks kennismakingsgesprekken die de koning voert met de bewindslieden uit het nieuwe kabinet.

De afgelopen weken kwamen al diverse leden van kabinet-Rutte III kennismaken met de koning. Ook fractievoorzitters in de Tweede Kamer gaan op bezoek.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
19 februari 2018 - 16:43 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties