×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kreeg Nederland glamour door Máxima?

Door Marc van der Linden

Iedereen in Nederland zal zeggen dat het Nederlandse hof door Máxima glamour heeft gekregen. Het is zeker zo dat de echtgenote van koning Willem-Alexander iets heeft toegevoegd aan het koningshuis vanaf het moment dat in maart 2001 de verloving werd aangekondigd. Toen heeft ze zich volledig aan Nederland overgegeven en inmiddels is Máxima ons beste visitekaartje.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Máxima weer bij opening Week Van Het Geld

Máxima weer bij opening Week Van Het Geld

Koningin Máxima is ook dit jaar aanwezig bij de opening van de Week Van Het Geld. De achtste editie wordt op 12 maart afgetrapt in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst.


Máxima verricht samen met minister van Onderwijs Arie Slob en leerlingen van basisschool De Fontein uit Den Haag de openingshandeling. Na de opening neemt de koningin deel aan gesprekken over financiële educatie en jeugd en ondernemerschap.

De Week Van Het Geld helpt basisscholieren zich voor te bereiden op financiële zelfstandigheid. Ze krijgen onder meer gastlessen en workshops van medewerkers van banken, verzekeraars en gemeenten over omgaan met geld. De internationale variant, de Global Money Week, richt zich ook op jeugd en ondernemerschap.

Koningin Máxima is erevoorzitter van het platform Wijzer In Geldzaken. In deze functie vraagt zij aandacht voor financiële educatie en verstandig omgaan met geld.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
19 februari 2018 - 10:43 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties