×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Máxima weer bij opening Week Van Het Geld

Máxima weer bij opening Week Van Het Geld

Koningin Máxima is ook dit jaar aanwezig bij de opening van de Week Van Het Geld. De achtste editie wordt op 12 maart afgetrapt in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst.


Máxima verricht samen met minister van Onderwijs Arie Slob en leerlingen van basisschool De Fontein uit Den Haag de openingshandeling. Na de opening neemt de koningin deel aan gesprekken over financiële educatie en jeugd en ondernemerschap.

De Week Van Het Geld helpt basisscholieren zich voor te bereiden op financiële zelfstandigheid. Ze krijgen onder meer gastlessen en workshops van medewerkers van banken, verzekeraars en gemeenten over omgaan met geld. De internationale variant, de Global Money Week, richt zich ook op jeugd en ondernemerschap.

Koningin Máxima is erevoorzitter van het platform Wijzer In Geldzaken. In deze functie vraagt zij aandacht voor financiële educatie en verstandig omgaan met geld.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
19 februari 2018 - 10:43 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties