×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koningspaar luncht met Olympische sporters

Koningspaar luncht met Olympische sporters

De Rijksvoorlichtingsdienst heeft een deel van het programma van koning Willem-Alexander en koningin Máxima tijdens hun bezoek aan de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea bekendgemaakt. Naast het bijwonen van de openingsceremonie en verschillende wedstrijden gaat het koningspaar ook naar het Olympisch Dorp waar ze gaan lunchen met Nederlandse sporters.


Willem-Alexander is van vrijdag tot dinsdag aanwezig in Pyeongchang. Máxima gaat zaterdag weer naar huis, net als minister-president Mark Rutte die het koningspaar vergezelt. De drie wonen vrijdag een receptie bij die wordt aangeboden door president Moon Jae-in.

Op zaterdag gaat het koningspaar met Rutte na de lunch met de Olympische sporters naar een receptie van NOC*NSF en de Nederlandse ambassade. Rutte bezoekt tussentijds het Holland Heineken House.

De Olympische Winterspelen in Zuid-Korea beginnen vrijdag. De koning is uitgenodigd door het Internationaal Olympisch Comité, waarvan hij erelid is.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
06 februari 2018 - 09:50 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties