×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Pieter-Christiaan tevreden na race

Pieter-Christiaan tevreden na race

Prins Pieter-Christiaan heeft zondag een persoonlijk record gelopen op de Midwinter Marathon in Apeldoorn. Dat maakte hij zelf bekend op sociale media.


Het was volgens de prins koud, maar hij had het naar zijn zin in zijn voormalige woonplaats. 'Dank voor gastvrijheid en wederom genoten van een van de mooiste parcoursen van Nederland', twitterde Pieter-Christiaan.

Langs het parcours, dat onder meer voerde langs de Loolaan en Paleis Het Loo, kreeg hij ondersteuning van vader Pieter van Vollenhoven. 'Hier ziet U zoon nummer 3 op de Midwinter Marathon in Apeldoorn. Hij loopt echt heel mooi en dat heeft hij niet van mij', berichtte Pieter, die op Twitter ook een actiefoto plaatste van de prinselijke deelnemer met startnummer 23167.

De deelnemers aan de Midwinter Marathon leggen een afstand van 25 kilometer af, door de bosrijke omgeving van Apeldoorn. Volgens de uitslagendienst finishte Pieter-Christiaan in 1:48.37, en behaalde hij daarmee plek 201 in een deelnemersveld van 2617. In zijn leeftijdsgroep deed hij het nog beter: 33e van de 360. Een dag eerder had de prins in Amsterdam nog deelgenomen aan het verjaardagsfeest van zijn tante Beatrix.

Foto: © Twitter Pieter van Vollenhoven
05 februari 2018 - 09:32 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties