×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Glasnost in het paleis

Door Marc van der Linden

Binnenkijken in Paleis Noordeinde, waar op dat moment het Jordaanse koningspaar op bezoek was. Interviews met een lakei, de kok van de koning, beelden van hoe de tafels gedekt worden en uit de bloemisterij van het paleis. En nu blijkt de familie van Máxima, na jarenlang stilzwijgen, onlangs met een journaliste te hebben gesproken.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Tweede nieuwjaarsontvangst in paleis

Tweede nieuwjaarsontvangst in paleis

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima houden woensdag hun tweede nieuwjaarsontvangst in het Koninklijk Paleis in Amsterdam.


Nadat ze gisteren Nederlandse genodigden over de vloer hadden gehad, is het vandaag tijd voor de buitenlandse diplomaten en vertegenwoordigers van in Nederland gevestigde internationale organisaties.

Ook vandaag zijn opnieuw prinses Beatrix, prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven aanwezig. Koningin Máxima reist na de nieuwjaarsontvangst door naar Zwolle. Daar opent ze vanmiddag de Bio-beurs in de IJsselhallen. Het is de vakbeurs voor de biologische sector.

Het paleis op de Dam gaat 20 januari weer een week open voor bezoekers, om rond de tachtigste verjaardag van prinses Beatrix (29 januari - 6 februari) weer dicht te gaan.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
17 januari 2018 - 12:09 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties