×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hugo en Carlos

Door Marc van der Linden

Wat een moeilijke zaak is die kwestie tussen prins Carlos en zijn buitenechtelijke zoon Hugo Klynstra. Ik snap ze allebei. Juist door koninklijke families, ook al regeren ze niet meer, moeten de regels van de familie worden gerespecteerd. Want die hebben eeuwenlang het lot van de familie bezegeld. Bij de Bourbon-Parma’s zijn daar vele voorbeelden van. Buitenechtelijke kinderen, huwelijken zonder toestemming – er zijn heel veel mensen die hun titel en erfrechten verloren door de strikte…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koning druk met beëdigingen

Koning druk met beëdigingen

Koning Willem-Alexander heeft woensdag na het ontvangst van de twee nieuwe ambassadeurs van Guyana en Swaziland meer bezoek gehad.


Op Paleis Noordeinde stelde de koning achtereenvolgens een Rijksvertegenwoordiger en twee staatsraden in buitengewone dienst van de Raad van State aan.

Als eerste ontving Willem-Alexander Jan Helmond. Hij werd benoemd tot waarnemend Rijksvertegenwoordiger voor Bonaire, Sint-Eustatius en Saba.

De koning beëdigde daarna Alex Harteveld en Peter Wattel. Harteveld is benoemd tot staatsraad in buitengewone dienst op de afdeling advisering en Wattel gaat aan de slag als staatsraad in buitengewone dienst voor de afdeling bestuursrechtspraak.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
20 december 2017 - 14:27 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties