×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jaloers en verbijsterd

Door Marc van der Linden

Ik was met vakantie, dus ik had de berichten erover gemist. Maar toen ik afgelopen weekend het NPO Radio2-programma Wout2day van 11 april terugluisterde, viel mijn mond open van verbazing. Dj Wouter van der Goes verzorgde een rechtstreekse uitzending op NPO Radio2 vanuit Paleis Noordeinde. In zijn twee uur durende show Wout2Day nam hij de luisteraars mee in de bijzondere wereld van het Haagse paleis.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koning verrast woonwagenbewoonster

Koning verrast woonwagenbewoonster

Annie Gerrits-Foulon woont in een van de oudste woonwagens van Beukbergen in Huis ter Heide. Dat koning Willem-Alexander uitgerekend bij haar aanbelde tijdens zijn werkbezoek had ze nooit verwacht.


'Het is altijd een droom van me geweest om hem een keertje in het echt te zien. Die is nu uitgekomen, helemaal geweldig', vertelt de woonwagenbewoonster achteraf. 'Je verwacht het niet. Zijn moeder Beatrix is wel vaker in een woonwagen geweest in Den Haag. Hij heeft hier echt op zijn gemak gezeten en een kop koffie gedronken'.

Mevrouw Gerrits had zich voorbereid op een bezoek van Tweede Kamerleden, maar kreeg op het laatste moment door dat de koning op visite kwam. 'Ik heb met de koning kunnen spreken over het centrum, maar ook over mijn kleinzoons. Ik kom hier al van mijn geboorte af. Zomers reisden we veel met de wagen langs kermissen, maar 's winters was onze vaste verblijfplaats altijd hier. We kwamen 's winters altijd terug'.

Ze vindt het heerlijk om op Beukbergen te wonen. 'Zo mooi hebben we nog nooit gewoond, kijk eens wat een mooi vak. Het merendeel in deze straat is familie van me. Er wordt op elkaar gelet en je gaat fijn met elkaar om. Wat wens ik nog meer?'

Foto: © Twitter Koninklijk Huis
22 november 2017 - 15:47 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties