×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jaloers en verbijsterd

Door Marc van der Linden

Ik was met vakantie, dus ik had de berichten erover gemist. Maar toen ik afgelopen weekend het NPO Radio2-programma Wout2day van 11 april terugluisterde, viel mijn mond open van verbazing. Dj Wouter van der Goes verzorgde een rechtstreekse uitzending op NPO Radio2 vanuit Paleis Noordeinde. In zijn twee uur durende show Wout2Day nam hij de luisteraars mee in de bijzondere wereld van het Haagse paleis.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Oranjes in schijnwerpers Oostenrijkse media

Oranjes in schijnwerpers Oostenrijkse media

De lokale kranten in Vorarlberg besteden dinsdag ruim aandacht aan de fotosessie van de koninklijke familie een dag eerder in Oberlech. Volgens de Vorarlberger Nachrichten, die de Oranjes breeduit op de voorpagina zette, was er in het luxe ski-oord Lech even sprake van een 'uitzonderingstoestand' veroorzaakt door de invasie van de media. Lang duurde dat overigens niet: in een half uur was alles weer voorbij.


De krant merkte op dat er minder belangstelling was dan in voorgaande jaren, maar dat dit werd goedgemaakt door enthousiaste omstanders die de gelegenheid aangrepen om zelf ook foto's te maken van de Oranjes. De fans hadden snel geleerd van de beroepsfotografen en gaven de familie aanwijzingen: iets naar rechts kijken, even naar links. Koningin Máxima liet een van de vakantiegangers zelfs een selfie maken.

De Neue Vorarlberger Zeitung miste de aanwezigheid van prinses Beatrix, die volgens de krant eerder deze maand al in Lech was geweest maar nu de fotosessie met het gezin van haar oudste zoon oversloeg. Aan de lezers werd omstandig uitgelegd dat de ontmoeting met de media ook een overeenkomst met diezelfde media inhield: de komende dagen kan de familie ongestoord skiën, buiten de spiedende camera's van paparazzi.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
28 februari 2017 - 11:08 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties