×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jordaanse koning wilde geen staatsbezoek meer

Door Marc van der Linden

Op 30 april zit Willem-Alexander vijf jaar op de troon en dat zal voor velen een mooi moment zijn om te kijken wat er goed en fout is gegaan in zijn regeerperiode. Er is veel verbeterd en Nederland is snel gewend geraakt aan het nieuwe koningspaar, dat onverminderd populair is.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koningspaar wenst paralympiërs succes

Koningspaar wenst paralympiërs succes

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben de Nederlandse paralympiërs veel succes gewenst. Dat deed het koningspaar via Twitter.


“Wij wensen TeamNL veel succes tijdens de Paralympische Zomerspelen”, werd er namens ‘WA’ en Máxima getwitterd op het officiële Twitterkanaal van het koninklijk huis. De koning en koningin zijn niet in Rio om de sporters aan te moedigen. Voor de Olympische Spelen reisden Willem-Alexander, Máxima en hun drie dochters Amalia, Alexia en Ariane wel af naar Brazilië. Het gezin zat tijdens verschillende wedstrijden op de tribune.

Prinses Margriet is wel in Rio de Janeiro. Zij woonde woensdagavond (lokale tijd) de openingsceremonie van de Paralympische Spelen bij en bezoekt de komende dagen wedstrijden en het Paralympisch Dorp. Margriet is lid van het erebestuur van het Internationaal Paralympisch Comité (IPC).

Willem-Alexander en Máxima zijn niet de enige royals die de paralympiërs via Twitter veel succes wensen. Het gezin van de Belgische koning Filip liet weten achter Team Belgium te staan en de Spaanse koning Felipe twitterde dat hij trots is op het Spaanse team. Ook de Britse koningin Elizabeth bracht haar succeswensen over via het sociale medium.

Foto: BuzzR
08 september 2016 - 14:32 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties