×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koning geschokt door val van Epke Zonderland

Koning geschokt door val van Epke Zonderland

De koninklijke supporters van Epke Zonderland sloegen de handen voor hun ogen toen ze de Friese turner dinsdag van de rekstok zagen vallen bij de Olympische Spelen. Daarmee verloor Zonderland zijn kans op een medaille, tot ontzetting van de koninklijke familie op de tribune.


Het goud ging naar de Duitser Fabian Hambüchen, die als eerste in actie kwam en een score van 15,766 haalde. Het zilver was voor de Amerikaan Danell Leyva met 15,500. De bronzen plak ging naar de Brit Nile Wilson: 15,466. Zonderland, die vier jaar geleden goud won op de Spelen in Londen, werd in Rio zevende.

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane bezoeken sinds zondag olympische wedstrijden in Rio de Janeiro. De trouwe supporters van TeamNL waren achtereenvolgens bij het zwemmen, het windsurfen, het turnen en hockey. Dinsdag zagen ze de springruiters in actie en bezochten ze het olympisch dorp. Koning Willem-Alexander is erelid van het Internationaal Olympisch Comité (IOC). "Het mooiste waar we vanuit moeten gaan is dat iedereen zijn uiterste best doet en hier alles geeft op de Olympische Spelen om een topprestatie neer te zetten. En om dat te mogen zien is fantastisch'', zei de vorst na zijn bezoek aan het atletendorp.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
16 augustus 2016 - 21:50 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties