×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kate krijgt het moeilijk

Door Marc van der Linden

Officieel moet Meghan Markle nog lid worden van de Britse koninklijke familie. Dat wordt ze zodra ze haar jawoord geeft aan prins Harry, dus op 19 mei aanstaande. Maar inmiddels is er in Engeland al sprake van een complete Meghan-mania. Ik begrijp dat helemaal. Meghan is niet alleen mooi, ze heeft ook een heel toegankelijke uitstraling. Haar lach is lief, warm en oprecht. Ze heeft pretoogjes. En als ze naar Harry kijkt, spatten de vonken ervan af. Je moet wel een heel koud mens zijn als je…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Prins Bernhard bouwt feestje voor Verstappen

Prins Bernhard bouwt feestje voor Verstappen

Max Verstappen wacht volgende maand een warm onthaal op Circuit Park Zandvoort. Prins Bernhard, die het circuit eerder dit jaar kocht, is van plan Max' overwinning in de Grand Prix Formule 1 ook dan 'nog even te kunnen vieren'.


"Geweldig dat hij voor zijn fans over wil komen", zei prins Bernhard maandag in RTL Boulevard over de Familieracedagen. Die vinden op 4 en 5 juni plaats op Circuit Park Zandvoort. Prins Bernhard is 'superblij' Verstappen dan te mogen verwelkomen. "Alle respect en alle lof, wat een geweldige prestatie", was zijn boodschap aan de coureur, die zondag als jongste rijder ooit en als eerste Nederlander in de geschiedenis in Spanje een Grand Prix Formule 1 won.

"Dit is echt ongelooflijk, echt bizar wat Max presteert. Ik denk dat niemand dit had durven dromen", zei prins Bernhard. Hij zat de laatste tien ronden 'vol spanning'. "Ik kan me echt niet voorstellen hoe het is; je weet dat de hele wereld kijkt, voelt de druk van je team en hebt een oud-Formule 1-kampioen in je nek. Knap dat hij zo cool kon blijven en de wedstrijd kon winnen."

Volgens de prins heeft Max zich onsterfelijk gemaakt. "Ik denk dat hij nu de grootste sportheld van Nederland is."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
16 mei 2016 - 20:24 |  Redactie |  0 reacties