×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Máxima versus Melania

Door Marc van der Linden

Máxima en Melania Trump – of ze elkaar al eens hebben ontmoet is niet bekend. Wat een ontmoeting tussen de koningin en de Amerikaanse first lady interessant maakt, is dat hun levens opvallende parallellen vertonen. Ze zijn allebei de ’eerste vrouw’ van een land waarin ze niet geboren werden. En ze belandden op die positie door de liefde. Maar waar Máxima wist dat haar man op een dag staatshoofd zou worden, kon Melania niet vermoeden dat haar man ooit president van de Verenigde Staten zou zijn.…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Bernhard gaat fietsen voor kankerbestrijding

Bernhard gaat fietsen voor kankerbestrijding

Prins Bernhard gaat op het circuit van Zandvoort in een team met onder andere dj Mark Labrand en oud-judoka Dennis van der Geest 24 uur fietsen om geld op te halen voor de bestrijding van kanker. Labrand maakte via Twitter bekend dat het team compleet was. Prins Bernhard is eerder dit jaar eigenaar geworden van het circuit.


"Ik ben zelf een enorme piekeraar, ook over mijn gezondheid. Via Fight cancer wil ik mijn gepieker omzetten in positieve energie, voor mijzelf én voor anderen die het hard nodig hebben", schreef de 538-dj op de website waar acties voor de kankerbestrijding worden gemeld. "Op 18 en 19 juni is Cycling Zandvoort. Hier doe ik mee aan de 24 uurs race op Circuit Park Zandvoort. Met deze actie wil ik zoveel mogelijk geld ophalen voor Fight cancer." Zijn financiële doel is vooralsnog bescheiden: 1500 euro.

Prins Bernhard fietste eerder dit jaar negentig kilometer door Flevoland als onderdeel van de door hem zelf opgezette 'Hollandse 100' waarmee geld wordt opgehaald voor onderzoek naar lymfklierkanker, die de prins zelf heeft gehad.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
16 mei 2016 - 16:55 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties