×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Lech heeft al Oranjes over de vloer

Prinses Mabel en dochters al in Oostenrijk

Lech heeft al Oranjes over de vloer

Een deel van de koninklijke familie is deze dagen al neergestreken in Lech. De schoolvakanties van de kleinkinderen van stamgast prinses Beatrix lopen namelijk al een aantal jaren niet synchroon. Zo hebben Britse scholieren eerder krokusvakantie dan hun Nederlandse collegaatjes.


Dat betekent dat prinses Mabel en haar dochters nu in het Oostenrijkse ski-oord zijn, terwijl koning Willem-Alexander en prins Constantijn en hun gezinnen pas dit weekeinde komen. Mabel ontbreekt volgende week maandag dan ook bij de traditionele fotosessie, waaraan Willem-Alexander en Constantijn wel deelnemen.

Prins Constantijn moest de laatste jaren ook een paar keer verstek laten gaan omdat ook de Belgische vakanties niet samenvielen met die van de Bloemcampschool in Wassenaar, waar zijn nichtjes Amalia, Alexia en Ariane naar school gingen. Constantijn en echtgenote Laurentien zijn vorig jaar echter verhuisd naar Den Haag waardoor dit probleem zich niet meer voordoet.

De koninklijke familie houdt het fotohalfuurtje in de verwachting dat de media hen daarna tijdens de skivakantie met rust laat. Willem-Alexander onderbreekt zijn vakantie overigens op 25 februari om in Amsterdam de 75e herdenking van de Februaristaking bij te wonen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
19 februari 2016 - 10:26 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties