×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koning geniet van etentje in Aduard

Geheim bezoek aan Gronings sterrenrestaurant

Koning geniet van etentje in Aduard

Koning Willem-Alexander heeft dinsdagavond in het diepste geheim genoten van een etentje in het Groningse dorp Aduard. Dat meldt omroep RTV Noord. In Herberg Onder de Linden, met 1 ster bekroond door de Michelingids, genoot de koning onder meer van ossenstaart en ossenhaas.


Volgens de omroep wist eigenaar en kok Geerhard Slenema al langer dat de koning bij hem zou komen eten, maar moest hij strikte geheimhouding betrachten. Slenema zette zijn hoge gast en diens gezelschap ossenstaart en ossenhaas voor, met als dessert Williams-peren met vlierbessen.

Het was niet de eerste keer dat Herberg Onder de Linden koninklijk bezoek kreeg. In het verleden kwamen koningin Juliana en koningin Beatrix al in Aduard eten. Slenema ging met koning Willem-Alexander op de foto; het resultaat plaatste hij op zijn Facebookpagina.

Foto: Facebook / Herberg Onder de Linden
07 oktober 2015 - 12:14 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties