×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koning trots op Schippers: fenomenaal!

Koning trots op Schippers: fenomenaal!

Koning Willem-Alexander is 'ongelooflijk trots op de wereldse prestatie' van Dafne Schippers. Het Koninklijk Huis twittert dat. 'Genoten van de wedstrijd. Fenomenaal!', aldus de koning.


Schippers behaalde vrijdag goud op de 200 meter op de WK atletiek in Peking. Vorig jaar kreeg ze nog een uitnodiging Willem-Alexander en Máxima voor een lunch, maar ze was op die datum op trainingskamp in Zuid-Afrika.

 

Bron: BuzzR
28 augustus 2015 - 16:32 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties