×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jaloers en verbijsterd

Door Marc van der Linden

Ik was met vakantie, dus ik had de berichten erover gemist. Maar toen ik afgelopen weekend het NPO Radio2-programma Wout2day van 11 april terugluisterde, viel mijn mond open van verbazing. Dj Wouter van der Goes verzorgde een rechtstreekse uitzending op NPO Radio2 vanuit Paleis Noordeinde. In zijn twee uur durende show Wout2Day nam hij de luisteraars mee in de bijzondere wereld van het Haagse paleis.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koning trots op Schippers: fenomenaal!

Koning trots op Schippers: fenomenaal!

Koning Willem-Alexander is 'ongelooflijk trots op de wereldse prestatie' van Dafne Schippers. Het Koninklijk Huis twittert dat. 'Genoten van de wedstrijd. Fenomenaal!', aldus de koning.


Schippers behaalde vrijdag goud op de 200 meter op de WK atletiek in Peking. Vorig jaar kreeg ze nog een uitnodiging Willem-Alexander en Máxima voor een lunch, maar ze was op die datum op trainingskamp in Zuid-Afrika.

 

Bron: BuzzR
28 augustus 2015 - 16:32 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties