×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Pieter-Christiaan promoot voetbalduel bij Jinek

In samenwerking met Edgar Davids

Pieter-Christiaan promoot voetbalduel bij Jinek

Prins Pieter-Christiaan heeft dinsdagavond samen met oud-voetbalinternational Edgar Davids in het televisiepraatprogramma van Eva Jinek aandacht gevraagd voor een bijzondere benefietvoetbalwedstrijd. Die wordt zaterdag 5 september om 16.00 uur gespeeld in het stadion van Alkmaar tussen de Real Madrid Legends en de Laureus All Stars. Davids is één van de deelnemers.


De wedstrijd wordt georganiseerd ten bate van de Nederlandse tak van Laureus, waarvan prins Pieter-Christiaan voorzitter is. Laureus is een in vele landen actieve organisatie die kansarme kinderen helpt door middel van sport vooruit te komen in de maatschappij. Over de hele wereld hebben zich veel grote sporters aan Laureus verbonden. Nederlandse ambassadeurs zijn onder anderen Edwin van der Sar, Yvonne van Gennip en Pieter van den Hoogenband.

Voor het voetbalduel zijn dankzij de kaartenbak van bestuurslid Clarence Seedorf - zo bekende de prins, die Seedorf alle krediet gaf - tal van grote namen gestrikt, onder wie Luís Figo, Cafú, Roberto Carlos, Thierry Henry, Fabio Cannavaro, Ruud Gullit en Edwin van der Sar.

De opbrengst is voor een nog nader te bepalen project in Alkmaar, vertelde Pieter-Christiaan in de uitzending. "We willen het geld bestemmen voor de plaats waar de wedstrijd plaatsvindt." De prins hoopte op meer bekendheid van Laureus en op aansluiting bij een van de grote loterijen, waardoor er meer projecten kunnen worden gesteund.

 

Bron: BuzzR
26 augustus 2015 - 09:44 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties