×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jaloers en verbijsterd

Door Marc van der Linden

Ik was met vakantie, dus ik had de berichten erover gemist. Maar toen ik afgelopen weekend het NPO Radio2-programma Wout2day van 11 april terugluisterde, viel mijn mond open van verbazing. Dj Wouter van der Goes verzorgde een rechtstreekse uitzending op NPO Radio2 vanuit Paleis Noordeinde. In zijn twee uur durende show Wout2Day nam hij de luisteraars mee in de bijzondere wereld van het Haagse paleis.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Video: Prins Edward bezoekt Almere

In gesprek met Nederlandse studenten

Video: Prins Edward bezoekt Almere

De Britse prins Edward heeft vrijdag Almere bezocht. De jongste zoon van koningin Elizabeth was in de Flevolandse stad om The International Award for Young People (TIAYP) te promoten.


Edward ontmoette op het stadhuis van Almere burgemeester Annemarie Jorritsma. Ook sprak hij daar met studenten en docenten van Hogeschool Windesheim. Van hen kreeg hij de uitkomsten gepresenteerd van het onderzoek over de manier waarop Awardbegeleiders vormgeven aan ‘niet-formeel leren’. Later op de dag opende Edward ook nog een golftoernooi bij golflclub Almeerderhout.

Het is vrijdag de tweede en laatste dag dat de prins in Nederland is. Edward was donderdag in Nieuwspoort in Den Haag om de Gouden Awards uit te reiken.

The International Award For Young People (TIAYP) is een programma voor jonge mensen in de leeftijd van 14 tot en met 24 jaar. Dit jaar bestaat TIAYP ruim twintig jaar in Nederland. Een Award is een bewijs van doorzettingsvermogen en groei, maar ook een manier voor jongeren zich te onderscheiden van anderen. Edward is voorzitter van de organisatie. Het is de tweede keer dat de prins Nederland bezoekt als gast van TIAYP.

 

Vandaag kwam HRH Prince Edward naar Almere om op verschillende manieren de International Award for Young People in...

Posted by Gemeente Almere on vrijdag 22 mei 2015
Foto: Gemeente Almere
22 mei 2015 - 17:17 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties