×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Verjaardagsfeest Prof Mr. Pieter

Cadeau: ton voor Slachtofferhulp

Verjaardagsfeest Prof Mr. Pieter

In het Beatrix Theater in Utrecht vond maandagavond een feestelijke bijeenkomst plaats ter gelegenheid van de 75ste verjaardag van prof. mr. Pieter van Vollenhoven en het jubileumjaar van het Fonds Slachtofferhulp, dat 25 jaar geleden door Van Vollenhoven werd opgericht.


De genodigden - gasten uit de levensloop van Pieter van Vollenhoven en het Fonds Slachtofferhulp waaronder familieleden, enkele leden van het kabinet, hulpverleners en CEO’s - genoten van een muzikaal programma over de geschiedenis van de musical. Het programma werd samengesteld door Van Vollenhoven in samenwerking met Joop van den Ende Theaterproducties.

Aan het einde van het muzikale programma stapte staatssecretaris van Veiligheid en Justitie Fred Teeven het podium op en verraste de jubilaris met een cheque van 100.000 euro, bijeengebracht door de aanwezigen en aangevuld door het Kabinet, ten behoeve van het noodhulpfonds van het Fonds Slachtofferhulp. De avond werd bijgewoond door een groot aantal leden van de Koninklijke Familie. De vier zonen van prinses Margriet en hun partners waren aanwezig, evenals prinses Laurentien, prins Carlos en prinses Annemarie de Bourbon de Parme en de heer Tjalling ten Cate. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Beatrix waren ook naar Utrecht gekomen en vermaakten zich goed met de muzikale optredens van onder andere Tony Neef en Freek Bartels. Pieter van Vollenhoven gaf het startsein met een zeer grappige speech en prins Maurits besloot de avond met een dankwoord. 

09 december 2014 - 08:41 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties