Placeholder

Zoon prins Floris gedoopt

In de kapel van Paleis het Loo in Apeldoorn is zondagmiddag Willem-Jan van Vollenhoven gedoopt. Dat gebeurde in aanwezigheid van een groot deel van de koninklijke familie.

Peetouders waren Floris Leewens, prins Alexander von Isenburg, Cooske Alberda van Ekenstein-Ten Cate en prins Pieter-Christiaan. Willem Jan Johannes Pieter Floris van Vollenhoven de jongste zoon van prins Floris en prinses Aimée is gedoopt in de Kapel van Paleis Het Loo in Apeldoorn.Willem-Jan van Vollenhoven, geboren op 1 juli 2013, is de zoon van prins Floris en prinses Aimee en de jongste kleinzoon van prinses Margriet. Het doopfeest zou eigenlijk eerder hebben plaatsgevonden, maar werd uitgesteld vanwege de ziekte van prins Bernhard. 

Op zondagmiddag vond het nu alsnog plaats in aanwezigheid van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven en al hun kinderen en kleinkinderen. Ook koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren met hun dochters van de partij. Daarnaast ook prinses Beatrix, prinses Laurentien met kinderen en prinses Margarita de Bourbon de Parme met haar gezin.