×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hugo en Carlos

Door Marc van der Linden

Wat een moeilijke zaak is die kwestie tussen prins Carlos en zijn buitenechtelijke zoon Hugo Klynstra. Ik snap ze allebei. Juist door koninklijke families, ook al regeren ze niet meer, moeten de regels van de familie worden gerespecteerd. Want die hebben eeuwenlang het lot van de familie bezegeld. Bij de Bourbon-Parma’s zijn daar vele voorbeelden van. Buitenechtelijke kinderen, huwelijken zonder toestemming – er zijn heel veel mensen die hun titel en erfrechten verloren door de strikte…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Win de Prinsjesdag-jurk van Valentino

Ter waarde van 5000 euro

Win de Prinsjesdag-jurk van Valentino

Koningin Máxima zag er weer prachtig uit op Prinsjesdag. In tegenstelling tot voorgaande jaren droeg ze niet een speciaal voor haar ontworpen japon, maar koos ze voor een avondjurk uit de collectie van modehuis Valentino. Royalty heeft deze prachtige knalrode zijden japon met een winkelwaarde van €5.000,- weten te bemachten. En u kunt die winnen!


Wilt u de bijzondere Prinsjesdag-jurk in uw kast hebben hangen, of weet u iemand die de jurk net zo mooi zal staan als koningin Máxima? Doe dan mee met deze speciale actie. Het enige wat u hoeft te doen is de bon op pagina 56 in de nieuwste Royalty uitknippen, op een kaart plakken en deze samen met uw naam en adres sturen naar:

Royalty
Postbus 94300
1090 GH Amsterdam

De avondjurk van Valentino zal onder de inzenders worden verloot. De winnaar krijgt vanzelf bericht. Stuur uw kaart voor 10 november in, zodat de jurk nog voor de feestdagen bezorgd kan worden.

Voorwaarden: U kunt zo vaak meedoen als u wilt. Alleen inzendingen met de originele bon uit Royalty-8-2014 worden geaccepteerd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

08 oktober 2014 - 13:30 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties