×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jaloers en verbijsterd

Door Marc van der Linden

Ik was met vakantie, dus ik had de berichten erover gemist. Maar toen ik afgelopen weekend het NPO Radio2-programma Wout2day van 11 april terugluisterde, viel mijn mond open van verbazing. Dj Wouter van der Goes verzorgde een rechtstreekse uitzending op NPO Radio2 vanuit Paleis Noordeinde. In zijn twee uur durende show Wout2Day nam hij de luisteraars mee in de bijzondere wereld van het Haagse paleis.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Prins Maurits beschermheer SAIL Amsterdam

Neemt roer over van koning Willem-Alexander

Prins Maurits beschermheer SAIL Amsterdam

Prins Maurits neemt het roer over van zijn neef Willem-Alexander als beschermheer van Stichting SAIL Amsterdam. Dat maakte de organisatie achter het bekende maritieme evenement woensdag bekend.


SAIL Amsterdam liet weten verheugd te zijn met de aanstelling van de prins, vooral vanwege zijn grote affiniteit met het evenement en zijn nautische ervaring. Maurits vervulde zijn dienstplicht bij de marine, waar hij op dit moment nog reserve-officier is.

Willem-Alexander legde zijn beschermheerschappen, waaronder die van SAIL Amsterdam, neer bij zijn aantreden als koning.

SAIL wordt eens in de 5 jaar georganiseerd in Amsterdam en duurt 5 dagen. De komende editie vindt plaats van 19 tot en met 23 augustus 2015.

Foto: BuzzR
16 juli 2014 - 14:38 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties