×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Oranjes juichen om zege Nederland

Pieter van Vollenhoven en zoons reageren op Twitter

Oranjes juichen om zege Nederland

Pieter van Vollenhoven heeft afgelopen nacht maar kort kunnen slapen. Dat meldde hij zelf op Twitter na de zwaar bevochten overwinning van het Nederlands elftal op Costa Rica in de kwartfinale van het WK voetbal in Brazilië. "In de Malediven werd 'de' wedstrijd uitgezonden om 01 en 03 uur in nacht! Klaar wakker! Dit was andere koek van onze Leeuw, zeker het slot!!", aldus Van Vollenhoven.


Hij is voor een duikvakantie in de Malediven, een eilandengroep in de Indische oceaan. Daar heeft hij ook de vorige wedstrijd van Oranje bekeken. "Met 8 Nederlanders op een eiland in de Malediven het was een feest!", berichtte hij toen. Ook zijn zoons Bernhard en Pieter-Christiaan reageerden zaterdagnacht op de zege van het Nederlandse voetbalelftal.

"Mooie prestatie koel afgerond, gouden wissels tot nu toe, 120 min plus in spanning, verdiend door, wat een atleten", meende prins Pieter-Christiaan. Zijn broer prins Bernhard was korter van stof. "Wat een helden", luidde zijn commentaar.

Reactie

Koning Willem-Alexander onthield zich van een reactie op Twitter. Zijn Belgische collega koning Filip, die zaterdag vanwege het huwelijk van zijn neef prins Amedeo in Rome het grootste deel van de door de Rode Duivels met 0-1 verloren kwartfinale tegen Argentinië moest missen, reageerde na afloop wel. "Bedankt en proficiat voor uw mooi parcours", aldus de koninklijke dankbetuiging. "We zullen nog dankzij jullie mooie momenten meemaken, van harte dank", voegde Filip eraan toe.

Voetbal was niet de enige sport die leidde tot koninklijke activiteiten op Twitter. Prinses Eugenie van York was op Wimbledon voor de vrouwenfinale. "Heel trots en onder de druk van Eugenie Bouchard en Petra Kvitova. In het bijzonder opgetogen om mijn naamgenote in de Wimbledon finale te zien spelen", aldus de prinses.

Foto: BuzzR
06 juli 2014 - 12:29 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties