×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Race-zege voor Bernhard van Oranje

Broer PC wordt derde

Race-zege voor Bernhard van Oranje

Prins Bernhard heeft een mooie rentree in de autosport gemaakt. De tweede zoon van prinses Margriet was enige tijd uit de roulatie is geweest vanwege zijn ziekte (non-hodginlymfoon).


Samen met zijn teamgenoot Ricardo van der Ende werd hij met hun Ekris BMW M3 tweede in de eerste, nachtelijke race van het Europees GT4-weekeinde op het Italiaanse circuit van Misano. Doordat de Italiaanse racewinnaars met hun Ginetta niet meetellen voor  het EK is het Racing Team Holland-duo zijn seizoen aldus begonnen met een zege. 
Bernhard vertelde na afloop: 'Qua tempo had ik ervoor kunnen gaan om Manuel Lasagni die sterk kwam aandringen, achter me te houden. Omdat hij niet voor het kampioenschap rijdt, nam ik geen risico. Ik wilde onze eerste overwinning niet op het spel zetten. Dus koos ik ervoor mij niet te laten opjagen en hem voorbij te laten.' Zijn broer Pieter-Christiaan eindigde met zijn teamgenoot Simon Knap als vijfde, maar in het EK-klassement als derde.

11 mei 2014 - 11:46 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties