×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Druk programma voor Máxima

Koningin had ontmoeting met minister van Financiën

Druk programma voor Máxima

Koningin Máxima stond dinsdagmorgen al vroeg klaar in de lobby van haar hotel in Bogota voor vertrek naar de eerste afspraak om 8 uur (plaatselijke tijd) bij minister Mauricio Cárdenas Santa Maria van Financiën.


Woensdag komen de gesprekspartners naar het hotel, maar maandag was de koningin al om 7:10 uur de deur uit om mede dankzij de regen en het chaotische verkeer pas 12 uur later terug te keren op haar kamer.

De koningin die in opdracht van de Verenigde Naties op stap is in Colombia propt haar programma zo vol mogelijk om maximaal rendement te halen uit haar buitenlandse werkbezoeken. Het is passen en meten zei Máxima vorig jaar in Tanzania, vooral ook naast haar verplichtingen in eigen land en de zorg voor de kinderen, maar het werk geeft voldoening en is belangrijk.

Gesprekken

Toegang tot financiële diensten kan het leven van honderden miljoenen mensen verbeteren en ze uit de armoede halen. Een landbouwer die geld kan lenen, die kan sparen of zich kan verzekeren kan betere zaden kopen, zich beter beschermen tegen de grillen van de natuur, zijn of haar gezin helpen en kinderen naar school sturen. De regering van Colombia weet dat ook, en heeft tal van programma's op touw gezet om de financiële infrastructuur te verbeteren.

Behalve met de minister van Financiën praat Máxima dinsdagmorgen ook daarover met zijn collega's van Onderwijs, Rubén Darío Lizarralde Montoya, en Landbouw, María Fernanda Campo Saavedra.

Foto: BuzzR
04 maart 2014 - 16:23 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties