×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moederfiguur

Door Marc van der Linden

Het NOS Journaal kwam na de trouwerij van prins Harry en Meghan Markle met allerlei conclusies over hoe de Britse monarchie 'onder leiding' van Meghan zou veranderen. Natuurlijk: het is verfrissend om niet weer een lelieblank meisje aan de arm van haar prins de kerk uit te zien lopen. Maar dat Meghan van gemengde afkomst is, deed mij niets speciaals. Wel dat hij veel zenuwachtiger was dan zij. Harry zat omringd door allerlei mensen die hij zijn leven lang al kent en weet de media als geen…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koninklijke familie bijna op skivakantie

Ook Deense royals binden de latten onder

Koninklijke familie bijna op skivakantie

De koninklijke familie heeft deze week geen officiële verplichtingen meer op de agenda staan. De Oranjes maken zich op voor hun wintersportvakantie in het Oostenrijkse plaatsje Lech.


Maandag vindt de traditionele fotosessie plaats in het skioord, precies twee jaar na het skiongeluk waardoor Friso in een coma belandde. Naast koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun kinderen zijn ook prinses Beatrix en het gezin van prins Constantijn en prinses Laurentien aanwezig, net als prinses Mabel en haar twee dochters.

Het is de bedoeling dat de media de leden van de koninklijke familie tijdens de rest van hun vakantie met rust laten.

Deense royals skiën in Zwitserland

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn niet de enigen die een verblijf bij de Winterspelen in Sotsji inruilen voor eigen wintersportactiviteiten. Terwijl in het Oostenrijkse Lech alles in voorbereiding wordt gebracht voor de komst van het koninklijk gezin dit weekeinde, geniet de Deense kroonprins Frederik deze dagen al van een skivakantie in Zwitserland.

Vrijdagmiddag is de pers uitgenodigd om in Verbier foto's te komen maken van Frederik, Mary en hun 4 kinderen op voorwaarde dat het kroonprinselijk gezin daarna met rust wordt gelaten. Frederik was als lid van het IOC eerder in de week in Rusland.

Anders dan bij de Oranjes het geval is, heeft niet de hele Deense koninklijke familie zich op één plek verzameld. Verbier mag dan favoriet zijn bij Frederik, zijn jongere broer prins Joachim geeft de voorkeur aan het Zwitserse Villars. Hij ontving de pers daar donderdag al.

Foto: BuzzR
14 februari 2014 - 10:13 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties