×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koninklijke familie bijna op skivakantie

Ook Deense royals binden de latten onder

Koninklijke familie bijna op skivakantie

De koninklijke familie heeft deze week geen officiële verplichtingen meer op de agenda staan. De Oranjes maken zich op voor hun wintersportvakantie in het Oostenrijkse plaatsje Lech.


Maandag vindt de traditionele fotosessie plaats in het skioord, precies twee jaar na het skiongeluk waardoor Friso in een coma belandde. Naast koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun kinderen zijn ook prinses Beatrix en het gezin van prins Constantijn en prinses Laurentien aanwezig, net als prinses Mabel en haar twee dochters.

Het is de bedoeling dat de media de leden van de koninklijke familie tijdens de rest van hun vakantie met rust laten.

Deense royals skiën in Zwitserland

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn niet de enigen die een verblijf bij de Winterspelen in Sotsji inruilen voor eigen wintersportactiviteiten. Terwijl in het Oostenrijkse Lech alles in voorbereiding wordt gebracht voor de komst van het koninklijk gezin dit weekeinde, geniet de Deense kroonprins Frederik deze dagen al van een skivakantie in Zwitserland.

Vrijdagmiddag is de pers uitgenodigd om in Verbier foto's te komen maken van Frederik, Mary en hun 4 kinderen op voorwaarde dat het kroonprinselijk gezin daarna met rust wordt gelaten. Frederik was als lid van het IOC eerder in de week in Rusland.

Anders dan bij de Oranjes het geval is, heeft niet de hele Deense koninklijke familie zich op één plek verzameld. Verbier mag dan favoriet zijn bij Frederik, zijn jongere broer prins Joachim geeft de voorkeur aan het Zwitserse Villars. Hij ontving de pers daar donderdag al.

Foto: BuzzR
14 februari 2014 - 10:13 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties