Placeholder

Veel familie bij dankfeest Beatrix

Veel leden van de koninklijke familie zijn zaterdag aanwezig bij het bedankfeest voor prinses Beatrix. Eerder was al bekend dat koning Willem-Alexander en zijn vrouw Máxima bij het feest in Ahoy in Rotterdam aanwezig zijn, maar nu staan ook alle andere koninklijke namen op de website van het Koninklijk Huis.

Ook prins Constantijn, prinses Laurentien, prinses Mabel, prinses Margriet, professor mr. Pieter van Vollenhoven, prins Maurits en prinses Marilène zijn bij het feest aanwezig. Maar hier houdt de lijst met namen nog niet op. Ook prins Pieter-Christiaan, prinses Anita, prins Floris, prinses Irene, prins Carlos, prinses Annemarie, prins Jaime, prinses Viktória, prinses Margarita, haar man Tjalling ten Cate, prinses Carolina, haar man Albert Brenninkmeijer, prinses Christina en haar zoon Bernardo Guillermo staan op de lijst van genodigden.

Er zijn ook een aantal familieleden niet bij het feest aanwezig. Dat zijn prins Bernhard en prinses Annette, prinses Aimée en twee kinderen van prinses Christina: Nicolás en Juliana. Het bedankfeest stond eerder voor 14 september op de planning, maar door het overlijden van prins Friso besloot het Nationaal Comité Inhuldiging de bijeenkomst uit te stellen.