×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kerstcadeaus verkopen

Door Marc van der Linden

Aan het Engelse hof worden tradities lang in stand gehouden. Een van die tradities is dat de Engelse koningin haar honderden personeelsleden met kerst persoonlijk een geschenk overhandigt. Dat was lange tijd een heel gedoe, want de ontvanger moest aangeven wat hij of zij wilde hebben en dat moest dan gekocht worden. Zo’n twintig jaar geleden besloot Elizabeth het roer om te gooien. Ze liet vanaf toen elk jaar een speciaal cadeau maken dat alleen aan het personeel gegeven werd en daardoor zeer…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Speciale Royalty over koningin Máxima in de winkels

Over o.a. haar kleding, moederschap en juwelen.

Speciale Royalty over koningin Máxima in de winkels

Na het succes van speciale nummers over koninklijke huwelijken, koning Willem-Alexander en koninklijke juwelen, komt Royalty nu met een speciale editie die geheel gewijd is aan koningin Máxima.


Haar kleding, moederschap en juwelen komen aan bod, maar ook het feit dat ze een grote inspiratiebron voor kunstenaars is. Bijzonder is het kijkje in de Eikenhorst in Wassenaar, de woning van ons koningspaar. De meer dan 250 foto's maken deze editie tot een echt bewaarnummer. De special 'Koningin Máxima', met meer dan 250 foto's, ligt nu in de winkels en is ook te koop in onze webshop.

13 november 2013 - 15:50 |  Redactie |  2 reacties
 

Reacties