×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kreeg Nederland glamour door Máxima?

Door Marc van der Linden

Iedereen in Nederland zal zeggen dat het Nederlandse hof door Máxima glamour heeft gekregen. Het is zeker zo dat de echtgenote van koning Willem-Alexander iets heeft toegevoegd aan het koningshuis vanaf het moment dat in maart 2001 de verloving werd aangekondigd. Toen heeft ze zich volledig aan Nederland overgegeven en inmiddels is Máxima ons beste visitekaartje.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Speciale Royalty over koningin Máxima in de winkels

Over o.a. haar kleding, moederschap en juwelen.

Speciale Royalty over koningin Máxima in de winkels

Na het succes van speciale nummers over koninklijke huwelijken, koning Willem-Alexander en koninklijke juwelen, komt Royalty nu met een speciale editie die geheel gewijd is aan koningin Máxima.


Haar kleding, moederschap en juwelen komen aan bod, maar ook het feit dat ze een grote inspiratiebron voor kunstenaars is. Bijzonder is het kijkje in de Eikenhorst in Wassenaar, de woning van ons koningspaar. De meer dan 250 foto's maken deze editie tot een echt bewaarnummer. De special 'Koningin Máxima', met meer dan 250 foto's, ligt nu in de winkels en is ook te koop in onze webshop.

13 november 2013 - 15:50 |  Redactie |  2 reacties
 

Reacties