×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moederfiguur

Door Marc van der Linden

Het NOS Journaal kwam na de trouwerij van prins Harry en Meghan Markle met allerlei conclusies over hoe de Britse monarchie 'onder leiding' van Meghan zou veranderen. Natuurlijk: het is verfrissend om niet weer een lelieblank meisje aan de arm van haar prins de kerk uit te zien lopen. Maar dat Meghan van gemengde afkomst is, deed mij niets speciaals. Wel dat hij veel zenuwachtiger was dan zij. Harry zat omringd door allerlei mensen die hij zijn leven lang al kent en weet de media als geen…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Prinses Laurentien vertrekt

Na 10 jaar weg bij Stichting Lezen & Schrijven

Prinses Laurentien vertrekt

Prinses Laurentien stopt als bestuursvoorzitter van de Stichting Lezen & Schrijven, die ze zelf 10 jaar geleden heeft opgericht. Dat heeft de stichting zaterdag bekendgemaakt. Na 10 jaar vindt de prinses het tijd voor iets anders. Ze wordt opgevolgd door oud-minister van Onderwijs Marja van Bijsterveldt. Lezen & Schrijven is opgericht om laaggeletterdheid te helpen voorkomen en verminderen.


09 november 2013 - 08:21 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties