×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mode van Oranje

Door Marc van der Linden

Ik heb weleens medelijden met koningin Máxima. Niet vaak hoor, want dat heeft ze helemaal niet nodig. Maar de obsessie met haar kleding lijkt steeds groter te worden. Ik geef het eerlijk toe: ook ik ben elke keer benieuwd wat ze ergens draagt. Ik kom dan niet verder dan mooi of minder mooi, en een enkele keer lelijk. Dat zegt niks over die kleding, maar alles over mijn smaak en het is dus totaal niet objectief. Maar ondertussen vindt half Nederland er wat van. Er is zelfs een website die…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Prinses Laurentien vertrekt

Na 10 jaar weg bij Stichting Lezen & Schrijven

Prinses Laurentien vertrekt

Prinses Laurentien stopt als bestuursvoorzitter van de Stichting Lezen & Schrijven, die ze zelf 10 jaar geleden heeft opgericht. Dat heeft de stichting zaterdag bekendgemaakt. Na 10 jaar vindt de prinses het tijd voor iets anders. Ze wordt opgevolgd door oud-minister van Onderwijs Marja van Bijsterveldt. Lezen & Schrijven is opgericht om laaggeletterdheid te helpen voorkomen en verminderen.


09 november 2013 - 08:21 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties