×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

70 jaar getrouwd

Door Marc van der Linden

Op maandag 20 november zijn koningin Elizabeth en prins Philip 70 jaar getrouwd. Dat wordt een platina of briljanten huwelijk genoemd. In Nederland behalen steeds meer paren deze mijlpaal. In 2016 waren er 219 paren die vierden dat zij zeventig jaar getrouwd waren, terwijl 254 paren zelfs nog langer geleden in het huwelijk traden. Die groei zal nog wel even doorzetten, want deze mensen stammen nog uit de tijd dat je gewoonweg niet ging scheiden.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Prinses Margriet bezoekt Paralympische sporters

Prinses Margriet bezoekt Paralympische sporters

Prinses Margriet is woensdag afgereisd naar Arnhem om een bezoek te brengen aan het Sportcentrum Papendal. Ze maakte daar kennis met de Nederlandse sporters die in maart meedoen aan de Paralympische Spelen in Sochi. Dat heeft de RVD bekendgemaakt. De zus van prinses Beatrix is lid van het erebestuur van het Internationaal Paralympisch Comité (IPC). Ze kreeg een rondleiding over het terrein, maakte kennis met een aantal van de sporters en ze werd bijgepraat over de voorbereidingen van de Paralympische Spelen. De Paralympische Spelen vinden plaats van 7 tot en met 16 maart 2014.


Foto: BuzzR
30 oktober 2013 - 19:59 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties