×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hugo en Carlos

Door Marc van der Linden

Wat een moeilijke zaak is die kwestie tussen prins Carlos en zijn buitenechtelijke zoon Hugo Klynstra. Ik snap ze allebei. Juist door koninklijke families, ook al regeren ze niet meer, moeten de regels van de familie worden gerespecteerd. Want die hebben eeuwenlang het lot van de familie bezegeld. Bij de Bourbon-Parma’s zijn daar vele voorbeelden van. Buitenechtelijke kinderen, huwelijken zonder toestemming – er zijn heel veel mensen die hun titel en erfrechten verloren door de strikte…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Prinses Margriet bezoekt Paralympische sporters

Prinses Margriet bezoekt Paralympische sporters

Prinses Margriet is woensdag afgereisd naar Arnhem om een bezoek te brengen aan het Sportcentrum Papendal. Ze maakte daar kennis met de Nederlandse sporters die in maart meedoen aan de Paralympische Spelen in Sochi. Dat heeft de RVD bekendgemaakt. De zus van prinses Beatrix is lid van het erebestuur van het Internationaal Paralympisch Comité (IPC). Ze kreeg een rondleiding over het terrein, maakte kennis met een aantal van de sporters en ze werd bijgepraat over de voorbereidingen van de Paralympische Spelen. De Paralympische Spelen vinden plaats van 7 tot en met 16 maart 2014.


Foto: BuzzR
30 oktober 2013 - 19:59 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties