×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hugo en Carlos

Door Marc van der Linden

Wat een moeilijke zaak is die kwestie tussen prins Carlos en zijn buitenechtelijke zoon Hugo Klynstra. Ik snap ze allebei. Juist door koninklijke families, ook al regeren ze niet meer, moeten de regels van de familie worden gerespecteerd. Want die hebben eeuwenlang het lot van de familie bezegeld. Bij de Bourbon-Parma’s zijn daar vele voorbeelden van. Buitenechtelijke kinderen, huwelijken zonder toestemming – er zijn heel veel mensen die hun titel en erfrechten verloren door de strikte…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Albert en Charlene verlaten Burkina Faso

Albert en Charlene verlaten Burkina Faso

Prins Albert II van Monaco en zijn vrouw prinses Charlène hebben vrijdag een driedaags werk- en vriendschapsbezoek aan Burkina Faso afgesloten.


Albert was er al eens eerder geweest. In 2012 bracht hij een officieel bezoek aan het Westafrikaanse land. Toen is afgesproken dat het vorstendom op gebied van gezondheidszorg, onderwijs en opleiding en bij het ondersteunen van micro-economische activiteiten met Burkina Faso zou samenwerken.

Het prinselijk paar arriveerde woensdagavond op het vliegveld van de hoofdstad Ouagadougou, waar Albert en Charlène werden begroet door president Roch Kaboré en zijn vrouw. Na het kort samenzijn gingen de bezoekers naar hun hotel, om pas donderdag officieel te worden verwelkomd in het Kosyam paleis.

Op de agenda stonden verder een reeks besprekingen en een bezoek aan de nationale brandweer die materiaal kreeg overhandigd, en vrijdag ook een visite aan verschillende opleidingscentra, inclusief een van het Rode Kruis. Ook zijn er nieuwe samenwerkingsovereenkomsten getekend.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Twitter
12 januari 2018 - 22:30 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties