×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Familiefoto Jean van Luxemburg

Groothertog viert 98e verjaardag

Familiefoto Jean van Luxemburg

Groothertog Jean van Luxemburg heeft zaterdag zijn 98e verjaardag gevierd met een aantal van zijn kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen in Château Berg, de residentie van zijn oudste zoon en opvolger groothertog Henri. Dat heeft het Luxemburgse hof zaterdagmiddag bekendgemaakt.


Van het familietreffen is ook een foto gemaakt die het hof via sociale media heeft gedeeld. Groothertog Jean is daarop te zien, gezeten voor de kerstboom en geflankeerd door het groothertogelijk paar Henri en Maria Teresa. Achter hem staat zoon prins Jean met diens vrouw Diana, en schoondochter prinses Sibilla. Van de vijf kinderen van Henri zijn er twee aanwezig, prins Louis en prinses Alexandra en verder zijn er nog negen kleinkinderen en achterkleinkinderen bij het verjaardagsfeestje. Het hof had van tevoren niet bekendgemaakt hoe Jean, die van 1964 tot 2000 regeerde, zijn verjaardag zou vieren.

05 januari 2019 - 17:22 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties