×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Groothertog Henri met gezin op de foto

Groothertog Henri met gezin op de foto

Het hof in Luxemburg heeft dinsdag een nieuwe foto vrijgegeven van groothertog Henri, zijn vrouw groothertogin Maria Teresa en hun vijf kinderen. Ook de schoondochters van het vorstenpaar poseerden op het gras van het paleis in Luxemburg voor de fotograaf.


De 63-jarige groothertog en zijn 62-jarige echtgenote worden op de foto geflankeerd door hun oudste zoon, erfgroothertog Guillaume met zijn vrouw erfgroothertogin Stephanie, en prins Felix met zijn vrouw prinses Claire. De ongetrouwde kinderen prinses Alexandra, prins Louis en prins Sébastien prijken eveneens op de familiefoto.

De familie is weer compleet na de zomervakantie, die door Henri en Maria Teresa aan de Zuid-Franse kust werd doorgebracht. Ook een deel van de familie vierde de vakantie aan de Côte d'Azur. Afgelopen zaterdag was Henri aanwezig bij een speciale misviering in de Onze Lieve Vrouwe-kerk in Laken waar werd stilgestaan bij het overlijden van de Belgische koning Boudewijn, dit jaar een kwart eeuw geleden. Zoon Louis vergezelde hem toen.

Bron: Anp
Foto: Cour Grand Ducale
11 september 2018 - 21:34 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties