×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Groothertog Jean omringd door familie aan Côte d'Azur

Groothertog Jean omringd door familie aan Côte d'Azur

Maar liefst vier generaties van de Luxemburgse groothertogelijke familie verzamelden zich aan de Zuid-Franse Côte d'Azur. Tussen de oudste en jongste op de foto zit 97 jaar verschil in leeftijd.


Het voormalige staatshoofd van Luxemburg, groothertog Jean, liet zich ook deze zomer op vakantie door familie omringen, waaronder door de nieuwste loot. Zijn kleindochter prinses Marie-Gabrielle en haar man Antonius - Tono voor intimi - Willms zijn op 5 juni de trotse ouders geworden van hun zoontje Zeno. Het klinkt als een minder conventionele naam, maar deze is afkomstig van graaf Johann Zeno de Goëss-Saurau, grootvader van Antonius. Het gezin trouwde in 2017 in Luxemburg, maar woont in Duitsland. Op het vakantieadres waren naast Zeno's overgrootvader Jean ook grootvader Jean en diens broer Henri aanwezig, de huidige groothertog, samen met zijn vrouw Maria Teresa. 

Bron: Rick Evers
Foto: Cour Grand-Ducale
08 augustus 2018 - 15:05 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties