×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koning Albert geeft geen gehoor aan verzoek rechtbank

Loopt de koning weg voor zijn eigen kroost?

Koning Albert geeft geen gehoor aan verzoek rechtbank

Koning Albert II van België heeft een officiële oproep van het ziekenhuis op zijn deurmat gehad om zijn DNA af te staan, maar volgens bronnen van de Belgische krant Le Soir gaat hij hier niet op in.


Zowel Albert II als zijn vermeende dochter Delphine Boël heeft volgens Het Nieuwsblad een brief gekregen om zich volgende week te melden in het Brusselse Erasmusziekenhuis. Boël zegt al jaren dat niet Jacques Boël haar biologische vader is maar Albert II. Na inmenging van de rechter moeten Delphine, haar moeder Sybille de Selys Longchamps en Albert II nu een DNA-test ondergaan. Volgens Belgische media geven de vijftigjarige Delphine en haar moeder gehoor aan de oproep, maar zou de vader van de huidige koning Filip dit niet van plan zijn. Albert II heeft tot februari de tijd om de test te laten afnemen. Doet hij dit niet dan zou de rechtbank dat kunnen interpreteren als een impliciete schuldbekentenis.
29 november 2018 - 18:43 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties