×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Filip en Mathilde zien duivels stranden in halve finale

Filip en Mathilde zien duivels stranden in halve finale

Het Belgische koningspaar heeft dinsdagavond via sociale media complimenten uitgedeeld aan de nationale voetbalploeg. Die verloren in Sint-Petersburg de halve finale van het wereldkampioenschap met 0-1 van Frankrijk.


"Trots op onze jongens en op de ploeg! Hard gevochten! Goed gespeeld!" aldus koning Filip en koningin Mathilde in een bericht op Twitter. "Alles gegeven!" heette het in de Franstalige tweet. Voorafgaand aan het duel hadden ze de spelers al aangemoedigd. "Wij staan achter jullie en geloven in jullie! Historische wedstrijd waar het hele land vol spanning naar uitkijkt!"

Het koningspaar woonde de wedstrijd bij, met koningin Mathilde passend gekleed in het rood van de 'rode duivels'. Het paleis verspreidde halverwege de wedstrijd een foto waarop zowel koning Filip als de Franse president Emmanuel Macron te zien zijn terwijl ze over de glazen balustrade hangen van de VIP-box. Het was te spannend om te blijven zitten.

Bron: ANP
11 juli 2018 - 08:08 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties