×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Filip en Mathilde met Trump in Davos

Filip en Mathilde met Trump in Davos

Koning Filip en koningin Mathilde gaan eind januari naar het Wereld Economisch Forum in Davos. Dat heeft het paleis laten weten. Het koningspaar wordt onder anderen vergezeld door premier Charles Michel en vicepremier Alexander De Croo.


Het Belgische koningspaar loopt de kans de Amerikaanse president Donald Trump tegen het lijf te lopen. Een woordvoerder van het Witte Huis kondigde dinsdag aan dat de president uitziet naar de bijeenkomst in het Zwitserse ski-oord. De verwachting is dat koningin Máxima dit jaar ook weer aanwezig is, in haar hoedanigheid als speciaal pleitbezorger van de secretaris-generaal van de VN.

Filip en Mathilde gaan al een aantal jaren naar de bijeenkomst in Davos die dit jaar plaatsvindt onder het motto 'Creating a Shared Future in a Fractured World', het scheppen van een gezamenlijke toekomst in een versnipperde wereld. Koning en koningin zijn op 24 januari gastheer en gastvrouw bij een 'Belgian Power Reception', om België en in Davos aanwezige Belgische ondernemingen onder de aandacht te brengen.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
11 januari 2018 - 10:45 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties