×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Filip en Mathilde bieden kerstconcert aan

Filip en Mathilde bieden kerstconcert aan

Koning Filip en koningin Mathilde bieden woensdagavond het traditionele kerstconcert aan. Dit vindt, zoals ieder jaar, plaats in het paleis in Brussel. Met het concert wil het koninklijk paar 'de personen bedanken die bijgedragen hebben tot het goede verloop van de koninklijke activiteiten in 2017 en eer te betonen aan alle Gebrevetteerde Hofleveranciers van België.'


De koning en koningin worden tijdens het kerstconcert vergezeld door hun kinderen Elisabeth, Gabriël, Emmanuel en Eléonore. Ook prins Astrid en prins Lorenz en hun dochter Laetitia Maria wonen het concert bij, evenals prinses Claire en haar zoons Nicolas en en Aymeric. Prins Laurent, echtgenoot van prinses Claire en jongere broer van de koning, is niet aanwezig. Laurent ligt in de clinch met de Belgische regering, die zijn jaartoelage met 15 procent wil verminderen omdat de prins herhaaldelijk dingen onderneemt zonder toestemming van de regering.

Het concert wordt verzorgd door het Orchestre Royal De Chambre De Wallonie en de solisten van de Muziekkapel Koningin Elisabeth, onder leiding van Frank Braley.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
21 december 2017 - 09:48 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties