×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mode van Oranje

Door Marc van der Linden

Ik heb weleens medelijden met koningin Máxima. Niet vaak hoor, want dat heeft ze helemaal niet nodig. Maar de obsessie met haar kleding lijkt steeds groter te worden. Ik geef het eerlijk toe: ook ik ben elke keer benieuwd wat ze ergens draagt. Ik kom dan niet verder dan mooi of minder mooi, en een enkele keer lelijk. Dat zegt niks over die kleding, maar alles over mijn smaak en het is dus totaal niet objectief. Maar ondertussen vindt half Nederland er wat van. Er is zelfs een website die…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

'Laurent duidelijk geschrokken van ophef'

'Laurent duidelijk geschrokken van ophef'

De Belgische prins Laurent is “duidelijk geschrokken” van de ophef die is ontstaan na zijn bezoek aan de Chinese ambassade in Brussel. Dat meldt het Vlaamse VTM Nieuws, dat Laurents advocaat sprak.


“Ik sta uiteraard met hem in contact”, liet Laurents advocaat Pierre Legros vanaf zijn vakantieadres weten aan VTM Nieuws. Legros bevestigde daarmee dat de prins contact met hem heeft opgenomen over de ontstane ophef. De broer van koning Filip riskeert (een deel van) zijn jaarlijkse toelage, de dotatie, omdat hij zonder toestemming van de Belgische regering een jubileumviering van het Chinese leger bijwoonde.

Premier Charles Michel is naar verluidt van plan de regering voor te stellen 10 procent van Laurents dotatie in te trekken. Er gaan ook geluiden op de volledige toelage van de prins, 308.000 euro, in te houden. Laurents advocaat, die “eind deze week” met de prins om de tafel zit, noemt het “heel vervelend” dat zijn cliënt waarschijnlijk geld in moet leveren.

Legros ging niet in op de vraag of Laurent, die geregeld in opspraak komt, zich zorgen maakt. “Ik weet het niet. Hij zegt dat het privé is.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
08 augustus 2017 - 20:57 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties