×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Máxima versus Melania

Door Marc van der Linden

Máxima en Melania Trump – of ze elkaar al eens hebben ontmoet is niet bekend. Wat een ontmoeting tussen de koningin en de Amerikaanse first lady interessant maakt, is dat hun levens opvallende parallellen vertonen. Ze zijn allebei de ’eerste vrouw’ van een land waarin ze niet geboren werden. En ze belandden op die positie door de liefde. Maar waar Máxima wist dat haar man op een dag staatshoofd zou worden, kon Melania niet vermoeden dat haar man ooit president van de Verenigde Staten zou zijn.…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koningin Mathilde schittert op feestdag

Vermeulen en Delvigne maakten roze creatie voor koningin

Koningin Mathilde schittert op feestdag

Koningin Mathilde kreeg veel lof van het publiek in Brussel. Ze droeg een opvallende roze creatie van eigen bodem. Honderden belangstellenden kwamen naar de kathedraal om het koninklijk gezin tijdens de nationale feestdag.


In het roze, met een japon van modehuis Natan en een hoed van Fabienne Delvigne, schitterde koningin Mathilde bij de start van de feestdag. Vroeger waren alle familieleden aanwezig, maar dat is tegenwoordig beperkt tot het gezin van koning Filip. Het koningspaar was er dan ook samen met de vier kinderen, prinses Elisabeth, prins Gabriel, prins Emmanuel en prinses Eléonore. Prins Laurent en prinses Claire bezochten een mis in Wavre, prinses Astrid en haar man Lorenz in Leuven. Aan het eind van de dag komen ze samen voor het militair defile.

'Onze buren'

Na afloop van de mis namen Filip, Mathilde en hun kinderen ruim een half uur de tijd om langs alle bezoekers te gaan. Ze gaven handjes, namen vele cadeaus in ontvangst en maakten een praatje. Ook Nederlandse bezoekers werden niet teleurgesteld. 'Het zijn onze buren,' zei koning Filip toen hem werd gevraagd of hij snel weer naar Nederland kwam. 'We hebben vele raakvlakken.' Koningin Mathilde poseerde uitgebreid op verzoek van andere Nederlandse bezoekers en wenste hen veel plezier op deze feestdag.

 

Foto: Rick Evers
21 juli 2017 - 11:39 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties