×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

70 jaar getrouwd

Door Marc van der Linden

Op maandag 20 november zijn koningin Elizabeth en prins Philip 70 jaar getrouwd. Dat wordt een platina of briljanten huwelijk genoemd. In Nederland behalen steeds meer paren deze mijlpaal. In 2016 waren er 219 paren die vierden dat zij zeventig jaar getrouwd waren, terwijl 254 paren zelfs nog langer geleden in het huwelijk traden. Die groei zal nog wel even doorzetten, want deze mensen stammen nog uit de tijd dat je gewoonweg niet ging scheiden.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Filip en Felipe leven mee met de Britten

Filip en Felipe leven mee met de Britten

Koning Filip van België en koning Felipe van Spanje hebben zondagochtend laten weten mee te leven met de Britten. Groot-Brittannië werd zaterdagavond weer opgeschrikt door een aanslag, de derde van dit jaar.


'Onze gedachten gaan naar de slachtoffers van de aanslag in Londen. We leven mee met de Britse bevolking', luidde een tweet van het Belgische hof. Ook in Madrid werd getwitterd over de aanslag. 'Het Britse volk zal barbaarsheid en onredelijkheid overwinnen', schreef het Spaanse hof. 'We zijn verbonden in pijn en zullen de vrijheid altijd verdedigen.'

Zaterdagavond werd een dubbele aanslag gepleegd in Londen. Terroristen reden op London Bridge met een bus in op het publiek. Vervolgens staken ze op Borough Market met messen in op voorbijgangers. Er vielen zeven doden, de politie doodde de drie terroristen. In meerdere ziekenhuizen liggen bijna vijftig gewonden.

Foto: BuzzR
04 juni 2017 - 11:31 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties