×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Mathilde minuut stil voor Berlijn

Mathilde minuut stil voor Berlijn

Koningin Mathilde van België heeft dinsdagochtend in het gebouw van de Europese Commissie in Brussel een minuut in stilte in acht genomen naar aanleiding van de aanslag maandag in Berlijn.


Mathilde neemt dinsdag deel aan een High Level Policy Summit, georganiseerd door de Europese Commissie. Deze conferentie buigt zich over een duurzame Europese toekomst en over de toepassing van de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen in de Europese Unie. De koningin hield er de openingstoespraak.

Het Belgisch koningshuis liet maandagavond al weten dat het meeleeft met de slachtoffers van de aanslag waarbij twaalf mensen omkwamen. "Koningin en ik zijn diep geschokt door tragedie op Kerstmarkt #Berlijn Gedachten gaan naar slachtoffers, hun naasten en de Duitse bevolking", twitterde het hof uit naam van koning Filip.

Foto: BuzzR
20 december 2016 - 11:24 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties