×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Belgisch koningspaar naar de Visveiling

Belgisch koningspaar naar de Visveiling

Het Belgische koningspaar was woensdag al vroeg uit de veren. Koning Filip en koningin Mathilde meldden zich al om klokslag 07.00 uur bij de Vlaamse Visveiling in Zeebrugge, meldt het Belgische persagentschap Belga. Het was de start van een bezoek aan verschillende plaatsen aan de kust van West-Vlaanderen.


In Zeebrugge trotseerden Filip en Mathilde het koude en regenachtige weer om enkele vissers te ontmoeten. Daarna trokken ze een witte jas aan om de visveiling van dichtbij te kunnen bekijken. Ze werden daarbij rondgeleid door de voorzitter van de veiling.

Het koningspaar trok daarna verder naar Bredene, waar een bezoek aan Koninklijk Werk IBIS voor weeskinderen uit de visserijsector op het programma stond. Daar ontbeten Filip en Mathilde met de aanwezige jongeren. Tot slot gingen de koning en koningin langs Hotelschool Ter Duinen in Koksijde, die dit jaar zijn zeventigste verjaardag viert. Met het bezoek wilde het koningspaar de nadruk leggen op de kwaliteit van het onderwijs en het belang van gastronomie voor het imago van België.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
09 november 2016 - 14:20 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties