×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kreeg Nederland glamour door Máxima?

Door Marc van der Linden

Iedereen in Nederland zal zeggen dat het Nederlandse hof door Máxima glamour heeft gekregen. Het is zeker zo dat de echtgenote van koning Willem-Alexander iets heeft toegevoegd aan het koningshuis vanaf het moment dat in maart 2001 de verloving werd aangekondigd. Toen heeft ze zich volledig aan Nederland overgegeven en inmiddels is Máxima ons beste visitekaartje.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Belgisch koningspaar naar de Visveiling

Belgisch koningspaar naar de Visveiling

Het Belgische koningspaar was woensdag al vroeg uit de veren. Koning Filip en koningin Mathilde meldden zich al om klokslag 07.00 uur bij de Vlaamse Visveiling in Zeebrugge, meldt het Belgische persagentschap Belga. Het was de start van een bezoek aan verschillende plaatsen aan de kust van West-Vlaanderen.


In Zeebrugge trotseerden Filip en Mathilde het koude en regenachtige weer om enkele vissers te ontmoeten. Daarna trokken ze een witte jas aan om de visveiling van dichtbij te kunnen bekijken. Ze werden daarbij rondgeleid door de voorzitter van de veiling.

Het koningspaar trok daarna verder naar Bredene, waar een bezoek aan Koninklijk Werk IBIS voor weeskinderen uit de visserijsector op het programma stond. Daar ontbeten Filip en Mathilde met de aanwezige jongeren. Tot slot gingen de koning en koningin langs Hotelschool Ter Duinen in Koksijde, die dit jaar zijn zeventigste verjaardag viert. Met het bezoek wilde het koningspaar de nadruk leggen op de kwaliteit van het onderwijs en het belang van gastronomie voor het imago van België.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
09 november 2016 - 14:20 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties