×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Máxima versus Melania

Door Marc van der Linden

Máxima en Melania Trump – of ze elkaar al eens hebben ontmoet is niet bekend. Wat een ontmoeting tussen de koningin en de Amerikaanse first lady interessant maakt, is dat hun levens opvallende parallellen vertonen. Ze zijn allebei de ’eerste vrouw’ van een land waarin ze niet geboren werden. En ze belandden op die positie door de liefde. Maar waar Máxima wist dat haar man op een dag staatshoofd zou worden, kon Melania niet vermoeden dat haar man ooit president van de Verenigde Staten zou zijn.…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koning Filip viert verjaardag in Den Bosch

Met kinderen naar Bosch-tentoonstelling en restaurant

Koning Filip viert verjaardag in Den Bosch

Koning Filip en koningin Mathilde brachten met hun vier kinderen vrijdagavond een bezoekje aan 's-Hertogenbosch. De Belgische koning koos ervoor om op zijn verjaardag een privébezoekje te brengen aan de Jheronimus Bosch-tentoonstelling.


Het Belgische koninklijk gezin is aan het eind van de middag vanuit België vertrokken om in de avonduren de tentoonstelling met werken van Jheronimus Bosch te bekijken in het Noordbrabants Museum. Na afloop zijn ze gaan eten in een luxueus restaurant aan de rand van de Brabantse hoofdstad. Wellicht op aanraden van zijn Nederlandse collega, want de chef kookte ook voor het huwelijksdiner van Willem-Alexander en Máxima.

De expositie krijgt intussen heel wat koninklijke aandacht. Willem-Alexander opende de tentoonstelling, maar beloofde nog eens terug te komen. Voordat hij met zijn hele gezin langs kwam, is ook prinses Beatrix naar het voormalige provinciehuis gegaan om de kunstwerken van de Middeleeuwse kunstenaar te bekijken.

Bron: Royalty-online.nl, Rick Evers
Foto: ANP
16 april 2016 - 16:11 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties