×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Schuilnaam Belgisch pinsje gelekt

Tennistoernooi gaat nu aan Gabriëls neus voorbij

Schuilnaam Belgisch pinsje gelekt

Prins Gabriël van België was als 'Gabriël Le Grand' ingeschreven voor een tennistoernooi. Hij en zijn broer en zussen krijgen al jaren thuis op het domein les. Gabriël keek erg uit om eens aan een toernooi mee te doen. Maar nu zijn schuilnaam is gelekt, kan hij niet aan de wedstrijd meer deelnemen.


Prins Gabriël kan toch niet meedoen aan een tennistoernooi. De oudste zoon van de Belgische koning Filip en koningin Mathilde zou vanaf volgende week spelen voor tennisclub GT Tessenderlo, maar nu zijn schuilnaam gelekt is, gaat dat niet door. Dat meldt Het Nieuwsblad zaterdag. Prins Gabriël zou onder de naam Gabriël Le Grand deelnemen aan de competitie. De 12-jarige prins en zijn zussen Elisabeth (14) en Eléonore (8) en broer Emmanuel (10) krijgen wekelijks privétennislessen binnen het koninklijk domein. Na jaren trainen wilde Gabriël voor het eerst een echte wedstrijd spelen.

Gabriël zou deelnemen aan de interclub, de competitie tussen verschillende tennisclubs. De prins sloot zich onder een schuilnaam aan bij het Limburgse GT Tessenderlo, waar hij alleen mee zou doen aan de thuiswedstrijden. Bij de club zou hij op het verst gelegen buitenterrein spelen om pottenkijkers te vermijden, weet Het Nieuwsblad.

16 april 2016 - 15:45 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties