×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hugo en Carlos

Door Marc van der Linden

Wat een moeilijke zaak is die kwestie tussen prins Carlos en zijn buitenechtelijke zoon Hugo Klynstra. Ik snap ze allebei. Juist door koninklijke families, ook al regeren ze niet meer, moeten de regels van de familie worden gerespecteerd. Want die hebben eeuwenlang het lot van de familie bezegeld. Bij de Bourbon-Parma’s zijn daar vele voorbeelden van. Buitenechtelijke kinderen, huwelijken zonder toestemming – er zijn heel veel mensen die hun titel en erfrechten verloren door de strikte…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Astrid ontmoet Indonesische president Joko Widodo

Belgische prinses op pad met handelsmissie

Astrid ontmoet Indonesische president Joko Widodo

Na haar bezoek aan de Indonesische vicepresident heeft de Belgische prinses Astrid ook een onderonsje gehad met president Joko Widodo. Hij ontving de zus van koning Filip dinsdag in het staatspaleis in Jakarta, schrijft de Indonesische krant Pos Kota.


"De president hoopt dat dit bezoek bijdraagt aan het versterken van de bilaterale betrekkingen, met name de economische samenwerking", zei Retno Marsudi, de Indonesische minister van Buitenlandse Zaken, na Astrids ontmoeting met Widodo.

Volgens de minister heeft de Indonesische president toegezegd meer samen te gaan werken met België, in het bijzonder wat handel en investeringen betreft. Widodo zou hebben gezegd dat zowel Indonesië als België baat heeft bij nauwere banden.

Maandag sprak prinses Astrid met de vicepresident van Indonesië. De jongere zus van Filip is vanwege een handelsmissie in het Aziatische land. Een delegatie van ruim tweehonderd leden reist de komende dagen met haar mee. Het gezelschap doet ook de steden Bogor en Bandung aan, zaterdag wordt het weer in Brussel verwacht.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
16 maart 2016 - 11:25 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties