×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

70 jaar getrouwd

Door Marc van der Linden

Op maandag 20 november zijn koningin Elizabeth en prins Philip 70 jaar getrouwd. Dat wordt een platina of briljanten huwelijk genoemd. In Nederland behalen steeds meer paren deze mijlpaal. In 2016 waren er 219 paren die vierden dat zij zeventig jaar getrouwd waren, terwijl 254 paren zelfs nog langer geleden in het huwelijk traden. Die groei zal nog wel even doorzetten, want deze mensen stammen nog uit de tijd dat je gewoonweg niet ging scheiden.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Astrid ontmoet Indonesische president Joko Widodo

Belgische prinses op pad met handelsmissie

Astrid ontmoet Indonesische president Joko Widodo

Na haar bezoek aan de Indonesische vicepresident heeft de Belgische prinses Astrid ook een onderonsje gehad met president Joko Widodo. Hij ontving de zus van koning Filip dinsdag in het staatspaleis in Jakarta, schrijft de Indonesische krant Pos Kota.


"De president hoopt dat dit bezoek bijdraagt aan het versterken van de bilaterale betrekkingen, met name de economische samenwerking", zei Retno Marsudi, de Indonesische minister van Buitenlandse Zaken, na Astrids ontmoeting met Widodo.

Volgens de minister heeft de Indonesische president toegezegd meer samen te gaan werken met België, in het bijzonder wat handel en investeringen betreft. Widodo zou hebben gezegd dat zowel Indonesië als België baat heeft bij nauwere banden.

Maandag sprak prinses Astrid met de vicepresident van Indonesië. De jongere zus van Filip is vanwege een handelsmissie in het Aziatische land. Een delegatie van ruim tweehonderd leden reist de komende dagen met haar mee. Het gezelschap doet ook de steden Bogor en Bandung aan, zaterdag wordt het weer in Brussel verwacht.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
16 maart 2016 - 11:25 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties