×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Niemand wil op bezoek komen

Door Marc van der Linden

Nu de eerste balans opgemaakt kan worden van het koningschap van Willem-Alexander, als hij op 30 april aanstaande vijf jaar op de troon zit, zal het grootste deel vooral uit complimenten bestaan. Het gaat goed met koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Ze zijn zichzelf gebleven en door het koningschap zelfs wat dichterbij gekomen dan in de periode daarvoor. Er worden selfies gemaakt met het publiek, handen geschud en de media hebben de koning en de koningin veel voor de camera’s gehad.…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Mathilde ontvangt Rania voor lunch

Jordaanse koningin bezoekt België

Mathilde ontvangt Rania voor lunch

Koningin Rania van Jordanië ging dinsdagmiddag langs bij koningin Mathilde van België. Mathilde ontving Rania voor een lunch op het Koninklijk Paleis in Brussel.


Rania had dinsdag ook een ontmoeting met de Belgische premier Charles Michel.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
12 januari 2016 - 17:42 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties